Handphone ku sudah pulih


Thanks for my dear coz bawak aku p betoikan fon kat Ocean
Ahahahaha , sebab password aku kena bayar RM30
Tak apalah, janji aku dapat guna balik handphone hadiah dari dia
Ihik ihik ihikk hokk :8)
Di samping itu, ecehmennn
Singah leee g Tesco beli perfume and deodorant Playboy,
2 set, for me and for him
WKAKAKAKAKAK .
Itu je , sorry entry ni takde motif , muahahahha !
Pedulik apa aku, blogg aku :P
* Ni aku nye :)


** Habis RM 123++ untuk natang ni aje, huahuahua :D


Thanks cause lend your time to read my entry :]

4 orang banyak mulut :]:

hazlan sudin said...

amboi...aq punyer xder??

Datin Qat ST said...

eh eh , kau nye beli sendiri le :P

kisah seorang gadis said...

eh dh baik ker dgn tuttttttttttt....heheh...klu dh baik elok laa...

Datin Qat ST said...

zana :)

anonymous : kau sapa setan --'' semak lah