Marker yoken dijamin best !


Bertemu semula kita di rancangan 'Adik di TB' haha
Aku pon tak tahu nape aku rajin ngat post entry rini --'
Hahah , kali ni aku nak cerita pasal marker yoken . hehe
ada kaitan sikit dengan entry yang ini ---> TOTT

Dalam gambar kat entry tu ade tunjuk yang aku warna pakai marker kan ?
So nak promote sikit marker tu

Jenama : Yoken
Harga : 24 batang = RM 143
            12 batang = RM 70+
Location : Kedai Master Art (Kalau kat KL, hanya didapati kat Shah Alam and Cyberjaya)
*negeri lain aku tak tahulah*

Nak tengok gambar marker ? Nahh , ni diaaaa





*actually, gambar atas ni aku nye collection marker

Belilah, kualiti bagus and confirm hasilnya terbaik :)
*especially for those yang belajar rendering :D


Thanks cause lend your time to read my entry :]

2 orang banyak mulut :]:

EnciK AxixOu said...

gler mahal..lg mahal dr tecnical pen..

Datin Qat ST said...

Ini kira standard harga ni :) Ada jenama lain KURECOLOR lagi mahal gila . 12 batang RM100 :P