woii woiii apa niiii ?!!!

Gila apa blogshop PRETTY CUPC ni
Bikinnn aku panas lahh pulakk
Ada baca ENTRY ni kannn
Gua bukan apa , gua tak faham cara dia berniaga
Mintak pendapat orang ramai suruh post je terus kat wall dia
Haaa hamek kauuu ,

Pfft rilek ar akak , aku serang kau ke ?
Chiiisi -,-
Then kau ada kata aku tak bagi no phone
Tapi aku tak sempat nak capture sebab aku dah naik menyampah aku delete kauuu , dush !
Hey pariappa ! apa guna kau mintak no aku dulu ?
Mana no aku yang aku bagi before niii ?
Kau tak simpannn ? Apa ke teruk nau kau berniaga macam ni ?
Macam ni ke rupa orang berniaga ?
Kau dah mintak nombor orang tu kau simpanlahh untuk apa apa yang patut
Gua pon niaga online jugak bro
Gua simpan nombor customer gua senang untuk apa apa
Lu memang bikin wa panas lahh der -,-
Hello hello . RM7 tu bagi aku sangat BANYAK okay bagi student macam aku
Memang lah tak sebanyak RM700 tapi boleh buat aku kenyang untuk sehari
Aku bukanlah macam kauuu dapat untung banyak then boleh buat sara laki dan anak anak
Gila ! aku bukan nak gaduh , aku tak suka gaduh gaduh ni
Tapi dah kau buat halll -,-
EEEEE , tu yang nyampah beli online tuuuuu ! pfffft -,-
Sebelum ni aku pernah beli lomo lahhh senang je aku nak deal ngan dia
Apa apa hal dia yang contact aku , bukan aku contact dia
Bongokkkk ! rileks je aku walaupun sampai lambat
Dengan dia aku mintak corak lain tapi disebabkan ada masalah dia kol aku cakap ada masalah
Kol aku bejuta kali sebab nak inform benda alah tu . Duhhh !
Ini takk , bukan macam kau , mengharapkan customer kol kauuu ?!
Kau pikir kau hot ???????
Lu kecoh kata customer memekak
Tapi lu tengok cara lu berniaga macam mana ?
Gila gila gila ~~~
Ada jugak orang yang berniaga macam ni ?
Hameklahhh RM7 tuu , gua halalkan , nasib gua baik !

Thanks cause lend your time to read my entry :]

5 orang banyak mulut :]:

sueLeira said...

prgai mcm tu silap-2 boleh lingkup la . .

Datin Qat said...

@sueLeirakannn ? tak nak lah mendoakan , tapi dia yang buat jadi macam tu -,-

Khalil Hashimie said...

huhu..gadow

Datin Qat said...

@Khalil Hashimie mana ada gaduh

ifsha said...

kalau mcm nie layanan mcm mane lah cstmer nak repeated oder... haisss...