The best presentation in my life :)


Hai tawan tawan !
Titew titewwww rini titewww nak cite kann
Ehemm , nak cite , nak cite !! haha
Act, hari ni ada presentation pasal sketches yang ni --->> YANG NI :)
Haa , turn aku turn yang last last , senang cerita second last
Nak tahu apa ayat aku masa presentation ?
2 ayat je ! haaa ni dia, 

'Assalamualaikum. This is my sketches.'

Pastu terus habis , terus dapat cop lect.
Ahhahahaha , yang tengok aku present SORANG je, --'
ahahahahahhah macam siooooooooooooooooooooooooot  !
Kah kah kah :PP ihiikkhokkk :8)
Oklahhh , kita tunggu je entry pasal aku kat belog my lect :) <-- ehem ehem :)
** Aku salah seorang yang diambil gambar semasa present
Time Kaceh Cegu !!!! :)) muahahahahha
Btw thanks jugak kat iffa sebab cite sal aku kat belogg die , ehem ! ^^
Later aku tunjuk kat korang gambar sketches aku ye , wait haaa ! :P


Thanks cause lend your time to read my entry :]

2 orang banyak mulut :]:

ifsha said...

titewww..titew.... nak ucapkan terima kasih sbb masukan name twiter....hahaha...lastly asalamualaikum This is my comment.

Datin Qat ST said...

ahahahah titewwww ucapkan sama sama lahhh , ehem titewww maluuuu --'